Properbee logo

Ons kantoor

Vastgoedbeheer van vandaag

Properbee is ontstaan uit de visie dat vastgoedbeheer toe is aan een nieuwe generatie. De wereld verandert in hoog tempo, wij omarmen vernieuwingen. Dit biedt kansen om vastgoedbeheer te optimaliseren en processen efficiënt te laten verlopen. Sterker nog, wij investeren hierin door de ontwikkeling van ons eigen softwareprogramma Qaasaa.

Van uitdagingen maken wij mogelijkheden. Zo rendeert uw vastgoedportefeuille.

Het gepassioneerde en innoverende team van Properbee bouwt aan een solide beheerportfolio. Door gebruik te maken van ons unieke vastgoedbeheer platform Qaasaa weten wij het proces zo in te richten dat communicatie met alle partijen gestroomlijnd verloopt. Verhuurder en huurder worden hier laagdrempelig bij betrokken. Zo hebben wij, waar nodig of gewenst, tijd vrij voor persoonlijk contact. Dit zorgt voor een goede relatie met zowel onze verhuurders als huurders, die zich door ons altijd gehoord voelen. Afspraken worden nagekomen. Ieders belangen worden behartigd.

Team

Berend Koolhaas

Founder

Bastiaan Koetsveld

Founder

Savana Tarantijn

Office manager

Maurits van Doorn

Vastgoedbeheerder

Er is ruimte in team Properbee, check onze vacatures.

Vastgoedbeheerder

Locatie

“In het hart van de stad, waar het overgrote deel van de door Properbee beheerde panden staat, bevindt zich ons kantoor. Een authentiek stukje Rotterdam, namelijk het geliefde Noordereiland! Centraal tussen Rotterdam Noord en Zuid. Het gebied dat sfeer ademt van rust, leven en werken. Zodra je de Maaskade oprijdt begrijp je precies wat wij bedoelen: waanzinnige uitzichten, authentieke gebouwen en een gezellige, dorpse sfeer. Wij delen onze locatie met Livable, de vastgoedonderneming van partner Bastiaan Koetsveld. Properbee en Livable staan voor vastgoed professionals binnen de diverse disciplines van de branche.”

Behoefte aan vlot, communicatief en transparant vastgoedbeheer?