Properbee logo

Verhuur

Verzorgt Properbee het verhuurtraject?
Dan bent u verzekerd van de meest geschikte huurder!

Wij maken graag vrijblijvend kennis met u om de mogelijkheden te bespreken van de Properbee aanpak. Vlot en efficiënt, waardoor wij de meest geschikte huurder tegen optimale condities kunnen plaatsen in uw object.

Hoe Properbee uw woning succesvol verhuurt

Professionele foto's
Advertentie tekst
Online adverteren
Te huur bord
Screening huurders
IJzersterk huurcontract

De werkwijze van Properbee

Komen wij met u tot een samenwerking, dan draait Properbee op volle toeren.

Een succesvolle verhuur begint met een professionele fotoreportage. Onze fotograaf maakt van 30 foto’s een optimale visuele presentatie.

Uw vastgoed wordt vervolgens gepresenteerd op de grootste verhuur platformen voor zowel binnen- als buitenlandse woningzoekenden: Funda, Pararius en IamExpat. Uiteraard verzorgen wij ook een plaatsing op onze website en social media kanalen.

Het is onze prioriteit om op vlotte wijze de meest geschikte huurder voor uw woning te vinden. Om deze juiste match te maken, screent Properbee de potentiële kandidaten zeer zorgvuldig. Als wij een kandidaat aan u voorstellen, kunt u er op vertrouwen dat het een geschikte huurder is!

Properbee maakt gebruik van Nederlands- of Engelstalige, juridisch sluitende huurcontracten voor bepaalde of onbepaalde tijd. Zo verloopt de verhuur van uw vastgoed altijd volgens de geldende regels en wetgeving.

Properbee verzorgt dit gehele verhuurproces voor € 995 incl. BTW.

In aanvulling op dit verhuurtraject kunt u kiezen voor ons vastgoedbeheer.

Voor slechts € 59 incl. BTW per maand ontzorgen wij niet alleen, maar geniet u ook van een fiscaal voordeel in box 3 omdat u het actieve vermogensbeheer uit handen geeft.

Vrijblijvend van gedachten wisselen?

Graag maken wij tijd voor u vrij om uw wensen te vernemen en onze diensten hier op aan te sluiten.